Onlinebestellen

Workshops

Met grote regelmaat organiseert Fleurettes workshops. Al onze workshops zijn een beetje verrassend. Dit heeft te maken met het aanbod van de verse producten. Maar iedereen gaat bij ons met een supermooie creatie naar huis na een zeer gezellige en leerzame avond! Deelname aan een van de najaarsworkshops is inclusief alle groenmaterialen, ondergrond, lichtjes en koffie/thee met wat lekkers.

Volgende workshop: Woensdag 12 december - Workshop Kerst 2018
Een langwerpig royaal tafelstuk waar we op een platte schaal met een houten ondergrond gaan werken met o.a. wol, houtenschijfjes en diverse groen materialen van de kerst. Ook doen we er nog een draad van led lampjes in, natuurlijke decoraties en diverse accessoires in natuurlijke kleuren. Een aanwinst voor op u kersttafel, schouw of side table.

Aanvang: 19:45 uur. Ontvangst met koffie of thee en wat lekkers. Om 20:00 uur starten we in het workshopatelier aan de Laan van Waalhaven 80, 2497 GP Den Haag (Ypenburg). Tel. 070-3476754 of 06-22805654.
De workshop eindigt +/- 22:00 uur.
Belangrijk om mee te nemen: een scherp huishoudmesje en snoeischaar of allesknipper.

Deelnamekosten: € 49,50 per persoon inclusief alle groenmaterialen, ondergrond, lichtjes en koffie/thee met wat lekkers.Aanmelden & betaling: via onze webwinkel of via onze winkel aan de Kon. Julianastraat 50, 2631 BM te Nootdorp of per e-mail info@fleurettes.nl. Pas na betaling van de workshop is uw plaatsje verzekerd, want vol = vol. Per avond +/- 16 personen, dus wees er snel bij!

Annuleren: afmelden minimaal 14 dagen vooraf. Na deze tijd is er geen restitutie van de betaling. Alles is onder voorbehoud i.v.m leveringen van goederen en aanmeldingen.

Tip: geef een workshop cadeau voor een verjaardag, vrijgezellenfeestje, moederdag, vriendinnen/buurvrouwen. Of gebruik een workshop als bedrijfsuitje (min. 8 personen).


Met vriendelijke groeten en hopelijk tot ziens op onze workshops

Het Fleurettes team

fleurettes fleurettes